Рекомендуємо прочитати

Другi страви

Свинячі реберця під томатним соусом

Свинячі реберця під томатним соусом
Готуємо свинячі реберця. Свинячі реберця гаряче улюблене багатьма національностями, а значить рецептів з цим продуктом існує величезна безліч. У цій страві свинячі реберця виступають з пікантним томатним соусом і запеченим по сусідству часником. Вибираючи ребра для цієї страви віддавайте перевагу шматках з щедрими прошарками м'ясного філе і сала, щоб було що зажарювати. До речі, свинячі реберця з таким соусом можна сміливо приготувати на вогні. Прочитати »

Готуємо основу для піци

Готуємо основу для піци
Кілька сотень років тому Італія подарувала всьому світу приголомшливе смачне, ніжне і апетитне блюдо - піцу. Основною її перевагою є те, що вона універсальна і підходить як для обіду на роботі, так і для вечора з друзями або романтичної вечері для двох. Піца стала одним з найпопулярніших страв практично у всіх куточках Землі. Кожна країна привнесла в неї щось своє: Індія подарувала смак піци з куркою каррі, Японія піцу з - морепродуктами, Росія - піцу з фаршем і ковбасою і т.д. Прочитати »

Готуємо роли в домашніх умовах

Готуємо роли в домашніх умовах
Цього разу ми вирішили приготувати японське блюдо. Як ви вже зрозуміли, що ми будемо готувати роли в домашніх умовах. Я думаю кожен, хто пробував роли, хотів приготувати їх вдома, можливо додавши в рецепт щось своє. Ми з радістю навчимо, вас, їх готувати, тому що це смачно і просто, якщо ж постійно готувати роли, імпровізувати, дізнаватися нові рецепти, то у вас будуть виходити японські делікатеси нітрохи не гірше ніж в різних кафе. Приступимо! Прочитати »

Креветки з беконом

Креветки з беконом
Сьогодні у нас буде щось незвичайне, смачне і найголовніше просте блюдо, яке називається креветки з беконом. Ми тут недавно готували домашній суп з підручних інгредієнтів і я вирішив на досягнутому не зупинятися, думаю пора розширювати наше домашнє меню, не слідувати традиційної кухні, так як вона рано чи пізно починає набридати, а хочеться чогось особливого, незвичайного, але смачного і ситного. Ну що ж, як бачите з цим завданням ми справляємося відмінно. Не будемо втрачати ні хвилини! Приступимо! Прочитати »

Свинина по Китайськи

Свинина по Китайськи
Один з основних принципів китайської кухні — блюдо повинне складатися з маленьких шматочків, щоб під час трапези не було потрібно додаткових зусиль для оброблення готової страви на тарілці. Звідси два основних кулінарних секрети по-китайськи: правильно нарізати і правильно обсмажити. Для обсмажування продуктів застосовують так званий «вок» — сковороду великого діаметру, що має форму півсфери, зроблену з заліза або алюмінію. При обсмажуванні використовується мінімальна кількість жиру.   Прочитати »

Фарширований гарбуз

Фарширований гарбуз
Чудова святкова страва для сімейного застілля. Виглядає чудово — і при цьому смак теж на висоті. Якщо ви зібралися відзначати Хелоувін в тісному колі, то кращого основного блюда вам просто не знайти! Прочитати »
Scroll To Top