Рецепт свинячих відбивних із зеленню і часником. З дитинства ми звикли до таких кулінарним сполучень як котлета з пюре, макарони з м'ясом і неодмінно, компот. Мабуть, всі ці страви можна по праву вважати шедеврами радянської кухні. «Білі вина - тільки під рибу, червоні - тільки під м'ясо», - ще одне сумнівне правило радянських кулінарів. Але часи змінюються і разом з тим наші смакові переваги. Погодьтеся, все життя їсти однотипну їжу - як мінімум нудно. Благо, у сучасних господинь є доступ до Інтернету, а тут знайдеться все. У цьому рецепті ми з'єднали м'ясо з гарніром і запекли їх разом. Вийшло дуже смачно і незвично. Таке блюдо підійде навіть до святкового столу і процес приготування зовсім не складний.
Інгредієнти:
• Свинина м'якоть 400 г
• Картопля 4 шт.
• Яйця курячі 1 шт.
• Петрушка свіжа 0.5 пучок
• Часник 1 зубчик
• Сир Пармезан 80 г
• Масло вершкове 20 г
• Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
• Перець чорний мелений 3 щіпка
• Сіль 0.5 ч. л.
Спосіб приготування:
• Крок 1 Для цього рецепта візьміть: філе свинини (ми вибрали вирізку), 4 середніх картоплі, яйце, дрібно тертий сир Пармезан, вершкове масло, свіжу петрушку, часник, сіль і перець.
• Крок 2 Насамперед, почистіть картоплю, поріжте кубиками, залийте водою, посоліть і варіть 30 хвилин, з моменту закипання.
• Крок 3 Дрібно наріжте петрушку.
• Крок 4 Змішайте петрушку з видавленим часником, половиною сиру і 3 ложками рослинного масла. Можете подрібнити всі інгредієнти в блендері.
• Крок 5 М'ясо поріжте на середні шматочки і злегка відбийте їх. Посоліть і поперчіть.
• Крок 6 Запаніруйте відбивні в приготовленій пасті, добре притискаючи руками панірувальну суміш до м'яса.
• Крок 7 Обсмажте свинину на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.
• Крок 8 Викладіть м'ясо на деко.
• Крок 9 З вареної картоплі злийте воду. Додайте шматочок вершкового масла і дайте йому трохи розтопитися.
• Крок 10 Розімніть гарячу картоплю на пюре.
• Крок 11 Візьміть яйце і відокремте білок від жовтка. Білок збийте міксером до стану тугої піни.
• Крок 12 Додайте білки в пюре і перемішайте.
• Крок 13 Жовтки злегка збийте вінчиком або вилкою.
• Крок 14 Додайте жовтки і решту половину сиру Пармезан в пюре. Перемішайте.
• Крок 15 Пюре перекладіть в кондитерський мішок. На кожен шматочок м'яса видавіть з кондитерського мішка пюре. Запікайте 25 хвилин в духовці, розігрітій до 180° C.
• Крок 16 Готову страву подавайте як самостійне блюдо або з овочевим зеленим салатом.
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Як вибрати м'ясо на шашликВ рoздiлi - Кориснi поради
Якщо ви вирішили влаштувати невеликий пікнічок, то перше, що виникає перед очима - це апетитний, соковитий і паруючий...
|
Коли дітям можна починати давати свининуВ рoздiлi - Дiти
Свинина є забороненою в культурі харчування багатьох народів. Можливо, у зв'язку з цим (адже заборони ніколи не даються...
|
Свинина по КитайськиВ рoздiлi - Другi страви
Один з основних принципів китайської кухні — блюдо повинне складатися з маленьких шматочків, щоб під час трапези не...
|
Різотто: топ 5 рецептів приготуванняВ рoздiлi - Другi страви
Різотто - на ряду з пастою, найпоширеніше блюдо в Італії. В його основі - круглий, багатий крохмалем рис, а інші...
|