Інгредієнти:
• зварна кава - 1 чашка
• кориця - 1 чайна ложка
• мускатний горіх - 0,5 чайної ложки
• згущене молоко - 2 чайних ложки
• какао - 1 чайна ложка
• мелений мигдаль - 1 чайна ложка
Спосіб приготування:
У момент варіння кави засипте в неї корицю і мускатний горіх. Налийте половину чашки кави і влийте в неї заздалегідь змішану масу какао і згущеного молока. Перемішайте. Долийте чашку кави і посипте меленим мигдалем.
Кількість порцій: 1
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Поєднуємо спеції правильно.В рoздiлi - Кориснi поради
Щоб Ваше блюдо вийшло смачним і ароматним, потрібно знати, які саме прянощі підходять до певних страв....
|
Вівсянка з яблуками і корицеюВ рoздiлi - Другi страви
Незрівнянна вівсянка з яблуками і корицею до сніданку...
|
Господині на замітку. Спеції.В рoздiлi - Кориснi поради
Базилік — родом з Індії, але добре прижився і в наших стравах. Відмінно доповнює овочеві страви. Кілька листочків,...
|