Рекомендуємо прочитати

Кулiнарiя

RSS стрічка

Домашній йогурт

Домашній йогурт
Здавалося б, в магазинах можна знайти кілька десятків сортів йогурту на будь-який смак і гаманець? Навіщо ж витрачати свій час на приготування домашнього йогурту? Домашній йогурт, на відміну від магазинного, можна використовувати не тільки як десерт, але і для приготування холодних супів і заправки для салатів. До того ж, робиться домашній йогурт дуже просто. Прочитати »

Свинина по Китайськи

Свинина по Китайськи
Один з основних принципів китайської кухні — блюдо повинне складатися з маленьких шматочків, щоб під час трапези не було потрібно додаткових зусиль для оброблення готової страви на тарілці. Звідси два основних кулінарних секрети по-китайськи: правильно нарізати і правильно обсмажити. Для обсмажування продуктів застосовують так званий «вок» — сковороду великого діаметру, що має форму півсфери, зроблену з заліза або алюмінію. При обсмажуванні використовується мінімальна кількість жиру.   Прочитати »

Фарширований гарбуз

Фарширований гарбуз
Чудова святкова страва для сімейного застілля. Виглядає чудово — і при цьому смак теж на висоті. Якщо ви зібралися відзначати Хелоувін в тісному колі, то кращого основного блюда вам просто не знайти! Прочитати »

Як вживати корінь імбиру

Як вживати корінь імбиру
Корисні властивості імбиру використовувалися ще в глибоку давнину. Коренем цієї рослини лікували захворювання шлунково-кишкового тракту, його приймали при нудоті і розладі кишечника. За корисними властивостями імбир прирівнюють до часнику. На відміну від часнику, імбир не володіє яскраво вираженим запахом, хоч і містить велику кількість ефірних масел. У його складі присутній речовини, що благотворно впливають не тільки на травлення, але і на весь організм в цілому. Прочитати »
Scroll To Top