Інгредієнти:
Куряче яйце 1 шт.
Гірчиця 0,2 ч. Л.
Лимонний сік 1 ч. Л.
Оливкова олія 20 мл
Рослинне масло 40 мл
Анчоуси 5 шт.
Вустерський соус 0,2 ч. Л.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Куряча грудка 300 г
Мед 2 ст. л.
Лимонний сік 1 ст. л.
Оливкова олія 1 ст. л.
Рослинне масло за смаком
Часник 3 зуб.
Рослинне масло 2 ст. л.
Хліб підсушений 200 г
Cпеції за смаком
Салат ромен 1 Пуч.
Пармезан 30 г
Помідори Чері 2 шт.
Соус Цезар:
Злегка збити в мисці яйце, додати гірчицю, лимонний сік, оливкова олія, рослинна олія, 4-5 філе анчоусів, вустерский соус, сіль і перець. Ретельно перемішати.
Куряче філе:
Помити куряче філе, посушити і покласти в миску.
Додати сіль, перець, мед, лимонний сік і масло. Перемішати, щоб філе покрилося сумішшю. Поставити філе в холодильник на 0.5-1 год. Дістати філе з миски з маринадом і посушити. Нагріти масло на сковороді на середньо-сильному вогні.
Покласти в гаряче масло філе і обсмажити з одного боку, поки не підрум'яниться. Потім перевернути і продовжувати обсмажувати ще кілька хвилин, поки не підрум'яниться з іншого боку. Розігріти духовку до 175С. Покласти м'ясо на деко і поставити в духовку на 10-12 хвилин. Дістати з духовки, охолодити і тонко нарізати.
Грінки:
Нарізати часник і змішати в маленькій мисці з маслом. Залишити постояти 2-3 години. Нарізати хліб шматочками. Процідити часникову олію і нагріти на сковороді на середньо-сильному вогні. Обсмажити в гарячому маслі нарізаний хліб, покласти на лист для випічки, приправити сіллю і спеціями. Поставити в духовку на кілька хвилин, щоб хліб підсох.
Покласти листя салату на годину в холодну воду, щоб він посвіжів і став більш хрустким. Дістати з води і посушити паперовим рушником. Нарізати салат (або порвати руками) і покласти у велику миску. Налити невелику кількість приготованого соусу, перемішати. Безпосередньо перед тим, як подавати салат до столу, розрізати зубчик часнику навпіл і натерти ним блюдо. Покласти на блюдо листя, щоб повністю накрили дно. Зверху красиво викласти нарізане куряче філе, посипати грінками і сиром. Скропити соусом Цезар, прикрасити помідорами чері і відразу подавати.
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Сьогодні майже для кожної людини сир є невід'ємною частиною раціону. Сир – прекрасною закускою на кожен день. Але...
|
Шаруються нігті: що робити?В рoздiлi - Манiкюр i педiкюр
Кожна жінка хоче виглядати ідеально, тому завжди намагається за собою доглядати. Але через особливості організму...
|
Тісто для піци з медомВ рoздiлi - Випiчка i десерти
Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
|
Грибні супиВ рoздiлi - Першi страви
Грибні супи можна готувати різними способами. Найпростіший рецепт - додати в овочевий суп кілька свіжих грибів для...
|