Все дуже і дуже просто! Вам потрібен арахіс, мед, рослинне масло, трохи солі і кухонний комбайн.
Інгредієнти: 2 чашки очищеного і підсмаженого арахісу, 3 столові ложки меду, 1/2 чайної ложки солі і 3-4 столових ложки рослинної олії (краще арахісової, але якщо у вас є рафінована соняшникова — теж підійде).
Приготування. В кухонний комбайн або блендер висипаєте горіхи і починаєте перемелювати. Так як я люблю, щоб у пасті траплялися шматочки горіхів, я надсипала небагато, решта перемолись досить дрібно (як січка). На цій стадії додаєте масло і продовжуєте перемелювати. Коли паста стане майже однорідною, додаєте мед і сіль і знову включаєте кухонний комбайн. У самому кінці додаєте відкладені горішки та перемішуєте. Якщо скласти час обробки в комбайні, то горіхи повинні перемелюють до стану пасти приблизно 7 хвилин.
Якщо у вас є кунжутне масло, можете додати одну столову ложку кунжутного і дві столові ложки рафінованої соняшникової олії — виходить дуже цікавий присмак.
Готову пасту перекладаєте в банку. Зберігати в холодильнику не обов'язково, особливо якщо ви збираєтеся розправитися з ним протягом тижня.
Виходить дуже смачно і ситно. А найголовніше — ви точно знаєте, що в цій пасті немає консервантів, ароматизаторів й інших не дуже корисних інгредієнтів.
© На каблучках
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Вранці далеко не всі прокидаються з прекрасним настроєм і з легкістю збираються на роботу або навчання. Перші хвилини...
|
Майонез - один із самих «суперечливих» продуктів харчування. Дієтологи в один голос рекомендують істотно...
|
Тісто для піци з медомВ рoздiлi - Випiчка i десерти
Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
|
Як позбутися печії?В рoздiлi - Хвороби
Одним з вкрай неприємних відчуттів, що виникають при проблемах з функціонуванням шлунково-кишкового тракту, є печія....
|