Це не модно, щоб схуднути і зруйнувати ваше потворне тіло не достатньо обмежувальних дієт. Багато жінок замість звичайного обмежування в їжі вибирають для себе життєві енергосистеми, що є важливою складовою дієти, вони споживають пророщене насіння пшениці, соняшнику та ячменю.
Склад насіння дійсно унікальний, тому що кожена насіннина, це комірка з усім будівельним матеріалом, що потрібен для росту рослини. Ці речовини зберігаються в законсервованому вигляді, тому насіння зберігають свої властивості навіть після введення з шлунка птахів. Коли насіння починає проростати, помітете його дивовижні зміни. Білки перетворюються на амінокислоти, жири в корисну жирні кислоти і крохмаль в солод. Аналогічні процеси відбуваються в людському шлунку для перетравлення їжі. Так пророслого насіння з більш ніж половини всіх процедур обробки поживних речовин.
Зернові паростки дуже поживні і корисні. Вони багаті вітамінами групи В, які, як відомо, допомагають організму впоратися з багатьма захворюваннями шкіри, проблемами з шлунком і діабетом. Крім того, проросле насіння містять велику кількість вітаміну Е, який також відомий як вітамін краси. Цей вітамін допомагає відновити волосся і запобігти появі зморшок. Вітамін Е є жиророзчинником, тому для їх правильного травлення зернових можна робити салати з рослинною олією.
Тільки те, що життя виникло з насіння прекрасно захищеного спеціальними речовинами, які так необхідні для нього, щоб вижити в незнайомій обстановці. Тому проросле насіння дуже корисне для годування дітей та вагітних жінок. Ви можете пророщувати насіння соняшнику, бобів, пшениці або жита. Щоб зробити це, візьміть невелику кількість насіння в сито, промийте теплою водою і накрийте чистою марлею. На наступний ранок, насіння проросте.
Зародки пшениці і кукурудзи можна їсти сирими, насіння і боби готувати трохи краще. Не думайте, що насіння зернових, свіжа і смачна їжа. З їх допомогою ви можете приготувати багато смачної і здорової їжі. Наприклад, спробуйте зробити салат з пророслої сої, яблука, перець, масло і мед. Або салат з тертої моркви, гороху, сої та доповнені легким майонезом. Рецептів насправді, багато - наприклад, корейські та китайські страви з паростками сої, з них роблять чудові салати та десерти.
© На каблучках
При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua
Подібні статті:
Шкіра обличчя потребує щоденного догляду, вранці і ввечері. Тільки при такому ретельному догляді можна домогтися...
|
Фруктово-водна дієтаВ рoздiлi - Дiєти
Дієта на фруктах і воді - різновид сирої дієти. Залежно від результату, який ви хочете досягти, дотримуватися цієї дієти...
|
З самого дитинства людина їсть різні каші із зерен і круп, тому що в них міститься багато вітамінів, мікроелементів і...
|
Рецепти шоколадних напоївВ рoздiлi - Напої
Шоколад визнаний не тільки смачним, але й корисним. Напої з шоколаду зберігають всі поживні властивості, в них...
|