Рекомендуємо прочитати

Дуже смачний рецепт салату з квасолі

article3190.jpg

Як нам всім відомо, квасоля це дуже цінний і корисний продукт харчування. Хочеться вам запропонувати рецепт дуже смачного салату з квасолі. Цей салат готується достатньо швидко, і це ні як не вплине на його неймовірний смак. Якщо ви не маєте часу на замочування і відварювання квасолі, то вам краще всього вибирати такий салат, в якому буде присутня консервована квасоля. Бо саме з її допомогою, ви зможете зробити салат на багато швидше.

Інгредієнти:
- П'ятсот грам квасолі консервованої
- Двісті грам курки копченої
- Одна червона цибулина
- Зубчик часнику
- Кропу одна столова ложечка
- Дві з половиною ложечки оцту
- Трошки масла рослинного
- Перець
- Два болгарських перці
- Сіль

Процес приготування:
1 етап. Треба відкинути на друшляк квасолю консервовану, щоб з неї могла стекти рідина.

2 етап. Цибулю потрібно почистити, помити і порізати дрібними кубиками, потім покладіть її в мисочку.

3 етап. Потім потрібно подрібнити часник в часничниці і кріп дрібно поріжте, потім все це покладіть до цибулі.

4 етап. Потім влийте туди масло рослинне, перець, оцет, сіль і перемішайте.

5 етап. Помістіть приблизно на півгодини в маринад квасолю.

6 етап. Перець болгарський потрібно промити водичкою, потім вирізати серединку і порізати на соломки.

7 етап. Курочку потрібно відокремити від кісток, потім порізати на скибочки. Тепер все потрібно перемішати, і після цього подавайте до столу.

При частковому чи повному копіюванні матеріалів необхідно ставити активне гіперпосилання на сайт nakablychkah.com.ua

Подібні статті:

Заправка для борщу, заготовлена на зиму - хороша підмога для будь-якої господині, особливо в будні дні. Крім того, всі...
Декретна відпустка - емоційно важкий період для жінки. Тому мами прагнуть знайти для себе заняття, що допомагає зняти...
Для того, щоб приготувати справжній чізкейк, не обов'язково витрачатися на дорогу "Філадельфію". Її можна зробити...
Швидке тісто для піци Не секрет, що для більшості хороша піца починається саме з тіста. Одні люблять тонке, злегка...
Scroll To Top